Hartai kolbász            

  

 

     

 

Kezdőlap

 

    

                    

 

 

   Harta dunamenti sváb nemzetiségű nagyközség Bács-Kiskun megyében. Nemzetiségi ételeinek egyike a hartai füstölt kolbász.

A házilag készített kolbász fűszerezéséhez a hartaiak saját termesztésű fűszerpaprikát és fokhagymát használnak, melyek a termék jellemző ízei.

 

 

                 

 

 

 

   Üzemünk kisüzemi technológiája, a hagyományos darálás és füstölés megőrzi a termék házias jellegét, a jó minőségű paprika használata garantálja a jellegzetes ízét és színét. Alapanyaga sertés színhús és ipari szalonna.

 

 

Csatlakozz hozzánk a facebook-on!

top

 

-::: ÜDVÖZÖLJÜK HONLAPUNKON! :::-                         Copyright © 2011 by Jeno Koos

hartawurst@t-online.hu